Letní soustředění 2020 – Změna termínu !!


KARATE TJ Bystřice pod Hostýnem
Letní soustředění 2020
Hynčice pod Sušinou.

Datum konání: od pondělí 13.7. do pátku 17.7.2020. (původní termín byl 6.7.-10.7.2020).

Místo konání: Chata ERLINA, https://chataerlina.cz/cz/2/chata
Chata prošla před třemi lety celkovou rekonstrukcí vnitřních prostor včetně některých venkovních úprav. Opravdu velké vnitřní dispozice ji umožňují pohltit až 85 osob, aniž byste si připadali jako v přeplněném autobuse. Vlastní kuchyň s prostornou jídelnou i společenské místnosti jsou hlavními rušnými místnostmi, kde se odvíjí život chaty. Společně se vstupní halou s recepcí. Když se počasí povede, tak zde můžete prožít atmosféru jako ze starých českých filmů.

Doprava:
Společná autobusem na soustředění i zpět. Sraz účastníků bude v pondělí 13.7.2020 v 8.00 hodin na parkovišti u kostela v Bystřici pod Hostýnem. Společný odjezd autobusem do místa konání soustředění. V pondělí 13.7. začínáme obědem ve 12.00 hodin a v pátek 17.7. končíme obědem ve 12.00 hodin. Společný odjezd z místa soustředění v 13.30 hodin. Pravděpodobný návrat do Bystřice pod Hostýnem v 16.00 hodin na parkoviště u kostelu.

Strava:
Strava, plná penze, snídaně, obědy, večeře, včetně celodenního pitného režimu a odpolední ovocné svačinky. V případě, že máte ze zdravotních důvodů speciální omezení ve stravě např. bezlepkovou dietu atd. informujte nás nejpozději týden před soustředěním a Vaším požadavkům bude vyhověno.

Ubytování:
Ubytování na pokojích po 4-8, sprchy a wc jsou společné na chodbě (oddělené muži, ženy), Chata dále nabízí společnou jídelnu a velkou společenskou místnost, chata je nekuřácká.

Tréninky karate a další aktivity:
Tréninky karate pod vedením zkušených instruktorů a trenérů našeho klubu, závodníků a medailistů. Kondiční příprava a kondiční tréninky, hry na hřišti s umělým povrchem, hry v přírodě, opékání, soutěže. V areálu máme k dispozici menší bazén a nové víceúčelové hřiště, stolní tenis, v případě deště i menší tělocvičnu. V průběhu soustředění absolvujeme výlet do okolní přírody.

V ceně soustředění je zahrnuto:
· Doprava autobusem na soustředění i zpět.
· Strava plná penze, snídaně, obědy, večeře.
· Ubytování v pokojích, které nám nabízí chata.
· Tréninky a další aktivity pro všechny účastníky.
· Triko pro všechny účastníky soustředění.

Vyplněnou přihlášku můžete odevzdat osobně nebo emailem.
Pro účastníky soustředění bude nutné potvrzení o bezinfekčnosti, které předáte při odjezdu na soustředění.
Bližší informace: Mgr. Tomáš Neradil mobil: 732 874 875, email: T.Neradil@seznam.cz