Letní soustředění 2017


Od pondělí 10.7. do soboty 15.7.2017 proběhlo letní soustředění klubu v nádherném prostředí Jeseníků. Pobit probíhal na chatě Junior v Kunčicích u Starého města pod Kralickým Sněžníkem, která poskytovala krásné vyhlídky do okolní krajiny, dvě hřiště, bazén, saunu i prostory na tréninky při nepřízni počasí. Soustředění se celkem účastnilo 50 členů z našeho klub od nejmladších dětí až po seniory.

Soustředění bolo zaměřeno především na výuku karate, kondiční přípravu, doplňkové míčové hry, týmové hry na hřišti i v přírodě. Při trénincích karate jsme procvičili základní principy tradičního karate, opakování starších a výuku nových kata a opakován načasování v kumite. Při kondičních trénincích jsme se zaměřili na rozvoj základních pohybových schopností, rychlosti, síly, vytrvalosti a obratnosti. Tréninky byly rozděleny dle technických stupňů a výkonnosti účastníků. Celé soustředění jsme si v průběhu týdne zpestřili turistickým výšlapem do lyžařského areálu Paprsek.

Chtěl bych moc poděkovat všem asistentům a instruktorům, kteří se podíleli na vedení tréninků a přípravě celého soustředění, jmenovitě: Veronice Křivákové 1.dan, Vítu Pokornému 1.dan, Milanu Filipovi 1.dan a Šimonu Labišovi 1.dan.

Dále bych chtěl pochválit všechny děti i dospělé, kteří byly na soustředění moc šikovní.  Budeme se těšit na příští rok 🙂

header2@2x