2. Světový pohár Budo karate dětí – Brno


2. Světový pohár Budo karate dětí – Brno

Jedna z největších událostí v tradičním karate v letošním roce Mistrovství světa v Budo karate, které letos proběhne v Brně v DRFG aréně  10.11.2019 v neděli. Očekáváme závodníky z Polska, Ukrajiny, Ruska, Litvy, Německa, Rakouska, USA, Argentiny, Moldávie, Izraele, Slovinska, Uzbekistánu a samozřejmě České republiky. Soutěž bude poprvé určena nejen pro děti v nám známých kategoriích A, B, C, D, ale také pro kadety (14-15 let, od 5. kyu až DAN) a juniory (16-17 let, od 5. kyu až DAN).  Závodit se bude na 10 tatami.

Pro děti toto bude neopakovatelný zážitek ve skvělé atmosféře a může to nastartovat či zvýšit jejich chuť závodit a ještě více zvýšit jejich zájem o tradiční karate.

Časový rozpis

9:00 – 20:00h. 2. Světový šampionát v Budo Karate

závodit se bude na 10 tatami (závodištích). Vzhledem k velkému počtu závodníků nebude známo přesný časový rozpis kategorii s předstihem, ale půjde se principem kategorie po kategorii se bude hlásit a nastupovat na jednotlivá tatami, je tedy potřeba být na místě od začátku a vyčkat až Vaše kategorie přijde na řadu, ale v průběhu celého dne se bude na co dívat na 10 tatami, kde bude probíhat soutěž.

Startovné

1200 Kč – hradí ČATK, tedy závodníci nebudou platit

Rozhodnutím Výkonného výboru ČATK tedy bude pro děti a mládež ve věku 6-14 let s minimálním technickým stupněm 8.kyu, platnou známkou ČATK hrazeno ČATK startovné ve výši 50 USD (1200 Kč). Ostatní starší závodníci si startovné hradí.

Využijte této možnosti reprezentujte svůj klub, ale také Českou republiku.

Přihlášky

Budou provádět trenéři za jednotlivé kluby ČATK (trenéři dostanou informace e-mailem jak hlásit závodníky)

Kompletní informace v angličtině (hlavně pro trenéry)

http://www.worldbudokarate.org/2nd-world-budo-karate-championship-2019/

 

Přehled závodních kategorii v angličtině   (hlavně pro trenéry)

http://www.worldbudokarate.org/wp-content/uploads/2019/09/2ndworldbudokaratechampionships_2019_v2_en.pdf