Letní soustředění 2019


KARATE TJ Bystřice pod Hostýnem

Letní soustředění 2019

Kunčice u Starého Města pod Kralickým Sněžníkem.

 

Datum konání:

od pondělí 8.7. do pátku 12.7.2019.

Místo konání: 

chata „Junior“ – Staré Město pod Sněžníkem   www.chatajunior.cz

Chata Junior se nachází asi 5 km severně od Starého Města pod Sněžníkem, v klidné, ničím nerušené, horské přírodě, na jižních, slunných svazích Kunčické hory (943 m.n.m.), v nadmořské výšce přibližně 700 m.n.m., s jedinečnými výhledy na Kunčice, Staré Město a Hanušovickou vrchovinu. Chata není zatížena dopravním provozem a horské louky a lesy v její těsné blízkosti dávají předpoklady pro relaxačně, sportovní využití.

Doprava:

společná autobusem na soustředění i zpět. Sraz účastníků bude v pondělí 8.7.2019 v 8.00 hodin na parkovišti u kostela v Bystřici pod Hostýnem. Společný odjezd autobusem do místa konání soustředění. V pondělí 8.7. začínáme obědem ve 12.00 hodin a v pátek 12.7. končíme obědem ve 12.00 hodin.  Společný odjezd z místa soustředění v 13.30 hodin. Pravděpodobný návrat do Bystřice pod Hostýnem v 16.00 hodin na parkoviště u kostelu.

Strava:

strava plná penze, snídaně, obědy, večeře, včetně celodenního pitného režimu. V případě, že máte ze zdravotních důvodů speciální omezení ve stravě např. bezlepkovou dietu atd. informujte nás nejpozději týden před soustředěním a Vaším požadavkům bude vyhověno.

Ubytování:

ubytování pro děti na pokojích po 4-5, sprchy a wc jsou společné na chodbě (oddělené muži, ženy), pro mládež a dospělé jsou apartmány po 4, se samostatným sociálním vybavením. Chata dále nabízí společnou jídelnu a místnost s krbem, TV/SAT, chata je nekuřácká.

Tréninky karate a další aktivity:

tréninky karate pod vedením zkušených instruktorů a trenérů našeho klubu, závodníků a medailistů z MČR, ME a MS. Kondiční příprava a kondiční tréninky, hry na hřišti s umělým povrchem, hry v přírodě, opékání, soutěže. V areálu máme k dispozici menší vyhřívaný bazén, saunu, dvě hřiště, stolní tenis, v případě deště i menší tělocvičnu. V průběhu soustředění absolvujeme výlet do okolní přírody.

Speciální hosté soustředění:

host letošního soustředění bude:

  • instruktor policie ČR a bývalý člen zásahové jednotky, který povede trénink a bude prezentovat vybavení a výstroj policie ČR.

V ceně soustředění je zahrnuto:

  • Doprava autobusem na soustředění i zpět.
  • Strava plná penze, snídaně, obědy, večeře.
  • Ubytování v pokojích, které nám nabízí chata.
  • Tréninky a další aktivity pro všechny účastníky.
  • Speciální host a zážitky.
  • Triko pro všechny účastníky soustředění.
  • Instruktoři.